Mitt sista inlägg

I och med detta blogginlägg så tackar jag för mig när det kommer till uppdatering av Sollentuna Badmintons blogg! Jag har under flera år ägnat många timmar och engagemang åt att dela med mig av regelbundna rapporter bestående av personliga bilder och text här till er, och det har varit roligt! Nu lämnar jag dock över till nästa generations Sollentunaspelare, utöver de nuvarande bloggansvariga, att ta över stafettpinnen.
 
Tack för mig!
 
Med vänliga hälsningar
 
Andrea

Avskedsfest för tränare Harry Bergmark

Till dagens träning till ära hade några hängivna föräldrar och elever till Sollentunas tränare Harry Bergmark förberett generöst med fika bestående av flera jordgubbstårtor och kladdkakor. Utöver detta hade Ludvig Persson gjort ett personligt bildspel som lockade många leenden och nostalgiska känslor. Detta speciella firande hölls inte bara i syfte att fira sommarens ankomst och avslutet på träningssäsongen, utan också för att få ett tillfälle att ta farväl av Harry. Harry Bergmark lämnar nu som känt klubben efter många år av framgångar. Harry har under flera år varit Sollentuna Badminton trogen och bidragit till ett riktigt lyft av dess spelares badmintonnivåer. Med ett oklanderligt engagemang, oändlig motivation och en beundransvärd badmintonkompetens har hans stora intresse för sporten smittat av sig på eleverna och bidragit till en bra stämning i träningsgrupperna. Han har uppmuntrat alla ungdomar till en positiv och sund syn på sport, både i tävlingssammanhang som i nöje, och fått mycket uppskattning tillbaka.
 
Ett STORT tack till dig Harry för dina insatser i klubben! Denna förändring innebär bara möjligheter! Vi önskar dig all lycka i din fortsatta badmintonframtid!
 
Jag avrundar detta inlägg med ett citat av Albert Einstein:
 
“There are only two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as though everything is a miracle.” 
 
Lite foton från dagens avslutningsfika:
 
 
Copyright Andrea Grimmeiss
 
/Andrea

RSS 2.0