Fjäderbollsproduktion

Har ni någonsin undrat hur fjäderbollarna tillverkas? Här är en video om hur processens alla steg går till när företaget RSL (de bollar vi använder i Sollentuna) produceras, allt från sorteringen av fjädrar till limmandet. Ta en titt, och tänk efter en extra sekund nästa gång innan du slänger en fjäderboll! Det ligger mycket jobb bakom! ;)

http://www.youtube.com/watch?v=HK0c2xKQb8Q

/Andrea

Spånga ABC

Här kommer en kort rapport om hur läget är efter första tävlingsdagen under Spånga ABC. Vi var en liten trupp från Sollentuna där, men trots det presterades över lag bra resultat! Vi tjejer i A-klassen kämpade på men lyckades inte gå vidare i singel, dock tog sig Anna och Therese Kjerrgren vidare till semi i dubbel. Jessica Zhang har gått vidare både i singel och mixed i B-klass, samtidigt som Lars Taraldsson spelade mycket bra badminton och vann flera matcher i singeln i B-klass under förmiddagen och eftermiddagen, för att sedan fortsätta sina segrar i dubbeln under kvällen med partnern Simon Adolphson. Mikael Grossman spelade också väldigt jämna matcher men lyckades inte ta sig vidare.

Vi håller tummarna för de spelare som tagit sig vidare i tävlingen och hoppas att det går lika bra för dem imorgon!

Här kommer några bilder från dagen:





















/Andrea


Tävlingspärm

Nu hänger tävlingspärmen på anslagstavlan i Sollentuna rackethalls kafeteria, redo att ta emot anmälningar inför kommande tävlingar. Nästa är Sollentuna ABC som går av stapeln den 2-3 april! Nu kommer framtida tävlingsanmälningar göras via denna pärm.

/Andrea

RSS 2.0