Guldbragd för Sollentunas U11-spelare

Helgens storskräll i Distriktsmästerskapen var utan tvekan trippelguldet som kammades hem av vår duktiga U11-kille Ludvig Lindström, samt vår framgångsrika U11-tjej Isabelle Grafsund som tog ett dubbelguld. Ett JÄTTESTORT grattis till er båda och bra kämpat!

DM som arrangerades av oss sollentunare har flutit på bra under helgen. Vi hade ett överskott av klubbdomare under både lördagen och söndagen vilket gjorde att matcherna kunde följa tidschemat så bra som möjligt under båda dagarna. Ett stort tack till våra trogna domare som ställt upp under helgen, vi är så stolta över er!

Tack alla för ett lyckat DM!






/Andrea

Seriespel på hemmaplan

Denna novemberlördag var det dags för seriespel för våra två lag hemma i Sollentuna. Lag 1 lyckades ta hem första matchen mot Väsby, samt spela lika i andra mot Visby. Lag 2 spelade mycket fin badminton men vann dessvärre inga av sina två matcher.

Nu får vi tagga till inför nästa seriesammandrag i december!

Några snabba bilder från dagen:

















/Andrea

Höstlovslägret över

Efter 12 respektive 18 timmars träning för de olika lägergrupperna så är nu höstlovslägret avklarat! 40 stycken trötta spelare lämnade in sina racketar i eftermiddags, men alla med ett glatt, dock utmattat, humör. Nu önskar vi er alla ett fortsatt trevlig höstlov, och bjuder på en omgång bilder från dagen.





















































Copyright Andrea Grimmeiss

/Andrea

Dag 2 Höstlovsläger

Här kommer ett gäng foton från dagens senaste lägerhändelser som har bestått av ihärdig träning samt en läskig halloweenmiddag på kvällen följt av aktiviteter och maskeradtävling.




























































Copyright Andrea Grimmeiss

/Andrea

RSS 2.0