GLASS I STORA LASS!


T2 tågar ut i cafeterian!


T2


T1

/Tess

BIider från KM 27/5-2012


















/Tess


Avslutningsfika för badmintonskolan

Nu är vi framme vid avslutningsveckan för alla badmintonskolor samt fortsättningsgrupper. Detta firades idag med David's Cup matcher och självklart en avslutningsfika! I år bjöds det på glass i stora lass. Mycket somrigt och uppskattat!

Vi hoppas att få återse alla små badmintonspelare till sommarlägret (det är apropå det inte för sent att anmäla sig!) om ett par veckor, annars till hösten!

Tack för den här säsongen! Jag och Sara har haft ett jätteroligt år med vår badmintonskolegrupp på måndagar, vi har fått se många små nya badmintonspelare utvecklas!


Vår glassälskande badmintonskola under dagens avslutningsfika!

/Andrea


Uppvärmning i solen

Nu verkar våren ha kommit för att stanna, och det fina vädret försökte jag (Andrea) och Sara ta till vara på under gårdagens badmintonskola. Istället för att köra den vanliga uppvärmningen inomhus så flyttade vi ut i solen. Det är en lyx att ha en stor grön fotbollsplan att kunna utnyttja under varma dagar! Alla unga badmintonspelare fick köra stafett, brännboll och "Sara (Simon) säger". Halva träningen spenderades utomhus, men det var mycket uppskattat! Sedan fortsatte vi med badminton på banorna. Kul med varierad träning tycker vi och gruppen!





/Andrea


RSS 2.0