Jullovsläger 28-29 dec

Hej allihopa!

Under den 28-29 december så var det jullovsläger i hallen för 28 badmintonsugna ungdomar. Dagarna bestod av minst fem timmars träning som innehöll allt från teknik, matcher till andra lite mer udda sporter så som tex skobandy och hinderbana/skeppsbrott. Tillsammans med många nya ansikten och Sollentunas erfarna och hängivna tävlingsjuniorer så blev det en härlig blandning av spelare som gjorde lägret lyckat!

Än en gång så vill Sollentuna tacka alla spelare, tränare, föräldrar som har hjälpt till vid behov för att år 2010 blev så pass bra som det faktiskt blev! Ett gott nytt år önskar vi er alla så ser vi till att göra 2011 minst lika bra! :D

Här kommer ett lass bilder från lägret:



















/Andrea

Elitserien i Täby

Hej!

Under gårdagen så åkte en Sollentunatrupp tillsammans till Täby för att kolla på elitseriematchen mellan Täby och Kista. Bra matcher som till slut kammades hem av Kista bidrog till en trevlig tisdagskväll!

Bilder från kvällen:
















/Andrea

God jul önskar SBS!

Förra veckan kördes årets sista träningar, och trevliga julavslutningar i alla träningsgrupper bidrog till ett bra avslut på vårt badmintonår!

Vi önskar alla Sollentunaspelare en underbart god jul och vi hoppas att 2011 kommer att bli ett ännu framångsrikare år!



/Andrea


Resultat seriespel 16:e och 18:e dec

Hej på er!

Här kommer en kort uppdatering om förra veckans seriespel för division 3. Sollentuna körde i torsdags den 16:e en enkelmatch mot IFK Lidingö lag 2 och den matchen slutade oavgjort med 4-4. I lördags den 18:e så mötte vi först BMK Södermalm lag 2 och vann med 7-1. Eftermiddagens match slutade inte riktigt lika bra med 1-7 i förlust mot Spårvägens BMF lag 2.

Vi får ladda upp våra krafter nu under jullovet inför nästa seriespel som är den 8:e januari!

/Andrea

Seriespel den 18 dec

Vi tänkte bara påminna alla spelare i division 3 om att det är seriespel i Enskede rackethall den 18:e december! Det kommer även tillkomma en enkelmatch mot Lidingö, som i dagsläget ska spelas den 19:e. Inget är dock bestämt och information kommer snart!



/Andrea, Anna och Therese

Gåsfjädern, Skogås

I lördags så var några av sollentunas juniorer och representerade Sollentuna i Gåsfjädern i Skogås. Vi var tyvärr inte närvarande då vi tävlade i Spånga Open, men enligt lottningen så tog sig Maximilian och Andreas med flera vidare. De andra knattarna kämpade på bra och gjorde ändå en bra insats!

/Andrea, Anna och Therese

Spånga Open

Hej allihopa!

Ett Sollentunagäng på runt tio pers deltog i helgen i Spånga Open. För många av oss blev det årets sista tävling, som avslutade vårt tävlingsår på ett bra sätt med många glada miner trots motgångar! William spelade dock mycket fin badminton, och Sara samlade flera matchvinster i resan mot A-klass så framgångar var Sollentuna inte utan. Spånga Open kan jag erkänna är en av våra favorittävlingar, då Spånga alltid arrangerar mycket fina tävlingar och bemöter en lika trevligt varje gång! Så om vi bortser från det lite ruggiga vädret och det tuffa motståndet, så var dagen mycket lyckad tillsammans med många skratt och Spångas goda lussebullar! ;)

Bjuder på ett gäng bilder som jag lyckades samla på mig under dagen:

















/Andrea

RSS 2.0