SIS

Hej!

Om det är någon som inte vill åka in till SIS själv i morgon, är vi några stycken (bla Willia, Andrea, Esbjörn osv) som tänkte ta tåget 17.39 från Sollentuna station.

// Anna

En sammanfattning av helgen

Hej allihopa!
 
Såhär är läget: i helgen hade vi tävling i Komet och riksklasstävling i Sollentuna! Vi vill lyfta fram dessa spelare som gjorde en bra insats:

Sebastian Munte - kammade hem en tredje plats i HS U17.
Ludvig "Lill-Ludde" Lindström - knyckte även han en tredje plats i HS U11.
Isabelle Grafsund - som snuddade vid andraplatsen, men fick ge sig i en väldigt jämn tvåsetare i DS U11.
Lars Taraldsson - trots brist på träning de senaste veckorna lyckades han ta guld i HS C.

Vi är enormt stolta över alla våra spelare! Andra som påvisade goda kvalitéer var delvis Robin Wang som tog sig till kvartsfinal i HS C, samt alla andra Sollentunaspelare som tävlade i helgen!

/Andrea, Anna och Sandra


Resultat division 3 seriespel 8 jan

Hej allihopa!

Här kommer en kort rapport om hur serien för division 3 gick idag. Vi hade ett fullt lag plus reserver idag, så vi hade goda förutsättningar! Den första matchen gick mot Tyresö BMK där de vann med 5-3. Trögt gick det i början för Sollentuna men efter lunchpausen så vaknade alla och kunde tagga till. Vi spelade därför sedan mycket goda och läskigt jämna matcher mot Skogås BK 3 vilket kändes bra! Flera matcher var tresetare och några hade vi lika gärna kunnat gå ifrån som vinnare som förlorare. Synd med resultatet på pappret, men resultatet av dagen i helhet var desto positivare!

Bilder från dagen:






















Nästa seriespel för division 3 är den 19 februari - skriv upp det i almanackan!

/Andrea

Dags för årets första seriespel!

Nu på lördag den 8:e januari så är det dags för årets första seriespel för division 3. Arrangören är Södermalm BMK så vi samlas i Badmintonstadion minst en halvtimme innan start. I första matchen möter vi Tyresö BMK kl 10.30, och i andra matchen Skogås BK 3 kl 14.30.



God fortsättning!

/Andrea

RSS 2.0