Fler bilder från Vikingaslaget

Här kommer en komplettering till inlägget nedan. Sollentuna lyckades ta flera medaljer och här kan ni se några av våra stolta pristagare på juniorsidan:


I herrsingel U15 lyckades Anders Kjerrgren kamma hem en
andraplats och Andreas Otto en tredje.


I damdubbel U13 kämpade Andrea Taraldsson och Isabelle Grafsund
sig till ett guld.


I herrsingel U13 knyckte även Ludwig Lindström en förstaplats.

Grattis allihopa!

/Andrea

Vikingaslaget i Sollentuna

Nu har Vikingaslaget precis avslutats i Sollentuna rackethall efter en framgångsrik helg! Med drygt 300 deltagare och över 600 spelade matcher har tävlingen hållit samma tempo och storlek som fjolårets. Sollentuna tog hem många medaljer varav flera guld tack vare en stor deltagarlista som klubben bidrog med till tävlingen. Vi vill speciellt framhäva våra duktiga juniorer som visat prov på riktiga kvalitéer och potential till att bli duktiga badmintonspelare!

Här kan ni se bilder från lördagens poolspel:





























/Andrea


Bilder från klubbresan i Kristinehamn

små chipparna :)

Henke

























/ Therese


Kristinehamn!

Förra helgen var Sollentuna på en av de årliga klubbresorna till Kristinehamn, den här gången för att tävla i Badmintontrofén - för att behålla vandringspriset som går till bästa klubb, som Sollentuna varit i ett antal år! Som vanligt bodde vi i Södermalmssalen, men till skillnad från andra år spelades alla matcher i Brogårdshallen, vilket ledde till en mycket bättre stämning. Trots en sen fredagskväll, som följd av försenade tåg, och en tidig lördagsmorgon, spelade alla mycket bra, och för sollentuna slutade hela tävlingen med:
Guld i MD A, HD u11, DD u11, HS u15 och HD u15.
Silver i MD A, DS B, HS C, DS u11, DD u13, HD u13, DS u15 och MD u15.
Brons i HS B, HD B, HS u11, DS u11, DS u13, HS u15, HD u15 och MD u15!
Detta, plus många andra bra matcher, ledde till 136 poäng för vår klubb - 35 poäng före tvåorna! Tack vare er går alltså vandringspriset fortfarande att skåda i kafeterian. ;)
   Så jag vill bara säga: Grattis!

Bland de här resultaten vill jag speciellt lyfta fram Victor och Max som stod för herrarnas priserna i u11 - två åttaåringar som spelade sin andra tävling någonsin! Tarald visade också outtömliga krafter när han spelade i 4 kategorier och sammanlagt tolv matcher!

Söndag eftermiddag var alla trötta efter två långa dagar, och rustade med priser och mycket godis var vi beredda på att kliva på tåget och åka hem. Men tåget kom aldrig... Istället fick vi hoppa på en ersättningsbuss, och förbereda oss på en lååång resa. Men med så trevligt sällskap gjorde det ingenting, och chauffören var snäll nog att köra oss ända till Sollentuna!

Det var kort sagt en mysig resa med lite otur, bra spel, många glada människor och mycket bus!

/ Jessica :)


Sandviken 06-08/02

Hejsan!

För två helger sen var ett glatt gäng ungdomar från Sollentuna i Sandviken för att tävla i Stålfjädern. Vi åkte med spelare från stockholmsklubbarna Skogås, Täby, Kista och Gustavsberg som "Team 08", och uppnådde tillsammans mycket goda resultat. Alla spelade jättebra, och här är några av Sollentunas framgångar:

Anders Kjerrgren tog silver i HS u15 efter en jämn final som slutade 17-21, 19-21.
Olof Åhman minst spelade lika bra i HS u13, och tog ett silver han med.
Anders Kjerrgren och Ludvig Kindberg kammade tillsammans hem tredjeplatsen i HD u15, och
Robin Wang och Esbjörn Proos gjorde detsamma.

Det var överhuvudtaget en rolig tävling, och tillsammans med det härliga sällskapet från både klubben och andra spelare och ledare var det en riktigt lyckad resa!

/ Jessica


Seriespel på hemmaplan

Hej på er!

Idag gick både serien för division 3 och 4 av stapeln här i Sollentuna. Många matcher spelades och många goda resultat presterades. Division 3 mötte Södermalm och sedan Spårvägen på eftermiddagen, vinst blev det mot Södermalm men tyvärr förlorade vi jämnt andra matchen mot Spårvägen. Division 4 spelade över lag mycket jämna och bra matcher men lyckades inte nå ända fram mot varken Väsby-, Täby- eller Kinesiska laget. De spelade däremot mycket jämnt mot Väsby, som just nu ligger fyra i division 4 serien.

Med en toppen hejarklack och en unik kämparglöd så blev det ett lyckat seriespel!

Här kommer ett gäng bilder sen dagen:































/Andrea

Swedish International Stockholm

Hej!

Här kommer en ganska försenad uppföljare sen SBS var i Eriksdalshallen för att kolla på SIS. Spännande finaler blev det och vi har lärt oss mycket nytt av att se dessa spelare in action!

Några bilder sen söndagen:

















/Andrea

RSS 2.0